Sorbet de zmeură și sandvișuri cu bezea
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, cremă de tartru, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bezea de migdale cu Sorbet de zmeură, Sorbet De Zmeură, și Plăcintă Cu Bezea Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Pentru a pregăti bezea, acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Desenați 2 (8 x 12 inci) dreptunghiuri pe hârtie. Întoarceți hârtia și fixați-o cu bandă de mascare.
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând cu un tel.
Așezați crema de tartru și albușurile de ou într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat amestecul de zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu bateți).
Adăugați oțet și vanilie și bateți până se combină. Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între dreptunghiurile desenate; întindeți amestecul de albuș de ou pe marginile exterioare ale fiecărui dreptunghi.
Coaceți la 250 timp de 2 ore sau până se usucă. Opriți cuptorul; deschideți parțial ușa cuptorului. Se răcește bezea în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Pentru a pregăti sandvișuri, întindeți sorbetul pe partea plată a 1 bezea; deasupra cu bezea rămasă, cu partea plată în jos, apăsând ușor. Înfășurați bine sandvișul în folie de plastic; congelați 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți și tăiați sandvișul pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate transversal în bucăți de 6 (2 x 4 inci).
Tăiați fiecare bucată în jumătate în diagonală pentru a forma 24 de triunghiuri.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desertul înghețat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "