Sorbet De Piersici Mentolate
Minty Peach Sorbet este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, crenguțe de mentă, piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sorbet De Pepene Galben, Minty Peach Halibut, și Salată de grâu Bulgur Minty și piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 7 minute. Aruncați crenguțele de mentă.
Așezați amestecul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron; acoperiți și răciți.
Se toarnă amestecul răcit în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.