Rețeta de somon Teriyaki este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 349 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.52 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Dacă aveți mirin, zahăr, somon tăiat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 652 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește sosul de soia, mirinul, sake-ul și zahărul într-o cratiță mică până când zahărul se dizolvă și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați somonul și sosul teriyaki într-o pungă ziplock și lăsați să se marineze la frigider pentru cel puțin 30 de minute.Gatiti somonul intr-un cuptor preincalzit setat la fiert timp de 5-10 minute.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.