Somon saut cu taitei de dovlecel si Coulis de ardei gras rosu

Saut somon cu fidea de dovlecei și Coulis de ardei gras roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,61 USD pe porție. O porție conține 325 calorii, 37g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coulis de ardei gras, suc de lămâie, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Măr Sotat, Ceapă Și Ardei Gras, Brânză la grătar cu ceapă saut și ardei gras, și Paprika somon ars cu piure de morcov-ghimbir și Coulis de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți Coulis de ardei gras roșu; pus deoparte. Feliați dovleceii pe lungime în fâșii groase de 1/4 inch, oprindu-vă în partea interioară a dovlecelului care conține semințele; aruncați porțiunile din mijloc.
Tăiați fâșii pe lungime în "tăiței" lungi și subțiri; pus deoparte.
Combinați sucul de lămâie și următoarele 4 ingrediente (suc de lămâie prin usturoi) într-un castron mic. Frecați somonul cu amestec de suc. Dragă somon în făină. Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați somon; saut 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți somonul din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Topiți 1 linguriță de unt în tigaie.
Adăugați tăiței de dovlecel; saut 4 minute sau până se ofilesc, aruncând ușor.
Puneți Coulis de ardei gras roșu pe 6 farfurii de servire. Se acoperă cu tăiței de dovlecel și somon.
Garnisiți cu pătrunjel tocat și piper proaspăt măcinat, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau