Somon prăjit, piure de usturoi și fasole verde
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, 30 întregi și garnitură pescatariană? Somonul prăjit, piureul de usturoi și fasolea verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 627 calorii. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână caper, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Piure de usturoi Panfried și fasole verde, Panzanella de somon cu fasole verde, și Usturoi verde și fasole de ceară pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.