Somon Prăjit Cu Zahăr Brun Cu Sos De Arțar-Muștar-Mărar
Somonul prăjit cu zahăr brun cu sos de arțar-muștar-mărar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 384 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 4 și costă $3.92 pe portie. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, zahăr brun, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Zahăr brun prăjit lent și somon vindecat de mărar, Zahăr brun prăjit lent și somon vindecat cu mărar, și Somon de zahăr brun cu sos de muștar de rozmarin pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.