Somon prăjit cu ciuperci de stridii în vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu ciuperci de stridii în vin roșu. Pentru $6.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 446 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă caldă și acră cu somon și ciuperci de stridii, Ghimbir usturoi somon morcov și dovlecel castron de tăiței cu Shiitake și ciuperci de stridii, și Ciuperci sălbatice prăjite în reducerea vinului roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul până când strălucește.
Adăugați pielea de somon în jos și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare pana cand pielea se rumeneste usor, aproximativ 3 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți somonul timp de aproximativ 10 minute, până când este gătit și pielea este foarte crocantă.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați ciupercile și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Adăugați șalota, usturoiul și cimbru și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul și bulionul și fierbeți până când lichidul este aproape evaporat, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 2 linguri de unt.
Transferați somonul în farfurii, cu pielea în sus.
Se servește cu ciupercile.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.