Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu ciuperci de stridii în vin roșu. Pentru $6.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 446 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă caldă și acră cu somon și ciuperci de stridii, Ghimbir usturoi somon morcov și dovlecel castron de tăiței cu Shiitake și ciuperci de stridii, și Ciuperci sălbatice prăjite în reducerea vinului roșu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pielea de somon în jos și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare pana cand pielea se rumeneste usor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți somonul timp de aproximativ 10 minute, până când este gătit și pielea este foarte crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Între timp, într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați șalota, usturoiul și cimbru și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați vinul și bulionul și fierbeți până când lichidul este aproape evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
10
Transferați somonul în farfurii, cu pielea în sus.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.