Somon prăjit în tigaie cu Broccoli încolțit violet și hamsie-r

Somon prăjit în tigaie cu Broccoli încolțit violet și hamsie-r
Somon prăjit în tigaie cu Broccoli încolțit violet și hamsie - R este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 845 calorii, 79G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $9.26 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 90 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, sare de mare și piper, o crenguță de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Orecchiette cu hamsii și broccoli încolțit violet, Pizza cu Broccoli și slănină încolțită violet la grătar, și Tagliatelle Cu Broccoli Încolțit Violet, Hamsii Și Pecorino.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În34 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista