Somon pocat cu grapefruit roz și sos de busuioc

Somonul poșat cu grapefruit roz și sos de busuioc ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sos olandez, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 388 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Grapefruit roz și Martini de busuioc, Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, și Somon cu Grapefruit roz-glazură de boabe de piper.
Instrucțiuni
Acoperiți și coada grapefruitului, apoi tăiați coaja și miezul.
Tăiați membranele pentru a elibera segmente fine. Prindeți-le într-un castron, împreună cu orice suc. Amestecați segmentele în Olandeză împreună cu câteva linguri de suc și busuioc. Pune deoparte.
Se fierbe 1 litru de apă într-o tigaie largă de mică adâncime cu ierburi, ceapă, oțet și condimente timp de 5 minute. Puneți somonul, turnați peste apă suplimentară pentru a acoperi și braconați ușor până când este ferm, aproximativ 7 minute.
Scoateți și scurgeți, apoi așezați pe farfurii. Lingurați peste sos și serviți cu o salată verde și cartofi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.