Somon marinat cu salată de fenicul

Somon marinat cu salată de fenicul
Somonul marinat cu salată de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 205 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de somon tăiat în centru, frunze de fenicul, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de miel marinat cu vin cu salată de fenicul, Salată marinată de fenicul crud cu ridichi, morcov și verdeață de primăvară, și Fenicul-Halibut marinat cu fenicul Tzatziki.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați grăsimea cenușie de pe partea pielii somonului; are o aromă puternică. Feliați somonul cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Puneți sucul de lămâie într-un castron mic. Treceți treptat în uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Aranjați somonul într-un vas cu ulei suficient de mare pentru a ține feliile într-un singur strat. Împrăștiați țelina peste pește, apoi lingurați marinada peste tot. Acoperiți și refrigerați până când somonul este puțin mai mult de jumătate "gătit", ceea ce vă puteți da seama prin schimbarea culorii de la portocaliu roz la roz pal. Ar trebui să dureze aproximativ 3 ore, în funcție de subțirea feliilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Pentru a servi, împărțiți somonul și țelina în 6 farfurii, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Puneți feniculul și frunzele feliate într-un castron și stropiți cu suficientă marinată pentru a o acoperi ușor. Aruncați bine și condimentați cu sare și piper după gust. Împărțiți feniculul între farfurii. Puneți puțină marinată în plus peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. SeaGlass ros nr de Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Seaglass Rose de Pinot Noir
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista