Somon La Grătar Cu Plante Cremoase

Somon La Grătar Cu Plante Cremoase
Somonul cremos la grătar cu plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, smântână, sare condimentată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Somon pocat cu sos cremos de ierburi, Rockin ' Somon Cu Sos Cremos De Ierburi, și Somon la grătar cu sos de ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Periați partea de piele a somonului cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
4
Așezați somonul pe grătar, cu pielea în jos; întindeți amestecul de smântână peste pește. Grătar, acoperit, la foc mediu 12-14 minute sau până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
SomonSomon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somonul la grătar. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista