Somon la grătar cu gust de porumb prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu gust de porumb prăjit. Această rețetă servește 4 și costă 5,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de suc de lămâie, piper, porumb cu urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Somon La Grătar Cu Gust De Porumb Carbonizat, Somon prăjit cu ardei roșu și gust de porumb, și Somon prăjit cu ardei roșu și gust de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se înnegrește.
Așezați ardeii iute într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu.
Lăsați să stea 5 minute. Cojiți ardeii iute; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele.
Tăiați ardeii iute în benzi de 1/4 inch.
Așezați porumbul pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 10 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se ocazional. Se răcește ușor.
Tăiați sâmburi din știuleți.
Combinați ardei iute, porumb, roșii, coriandru și suc; aruncați ușor.
Adăugați 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru și chimen, amestecând bine. Frecați amestecul de condimente uniform pe ambele părți ale somonului.
Așezați somonul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.