Somon glazurat cu Mango

Somonul glazurat cu Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,98 USD pe porție. O porție conține 272 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de băț de scorțișoară, ghimbir, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Somon Prăjit Glazurat Mango-Habanero, Ingredientul Secret (Chutney De Mango): Somonul De Mango "Tandoori" , și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 25 de minute sau până când se reduce la 3/4 cană.
Se toarnă amestecul de mango printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de mango în cratiță; păstrați cald.
Așezați somonul pe un raft într-o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 5 minute.
Periați peștele cu 1/3 cană amestec de mango. Fierbeți încă 3 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță. Lingura rămasă amestec de mango uniform peste pește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.