Somon Glazurat Cu Ghimbir
Somonul glazurat cu ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 286 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, file de somon, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry crema ai putea urma acest curs principal cu Pepene Galben Și Smântână Sherry Granita ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Somon Glazurat Cu Soia De Ghimbir, Miso-Somon Glazurat Cu Ghimbir, și Sake Ghimbir Somon Glazurat pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.