Somon fiert cu sos Hollandaise

Somon fiert cu sos Hollandaise
Somonul fiert cu sos Hollandaise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 1208 calorii, 39G de proteine, și 117g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $ 5.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, gălbenușuri de ou, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Încercați Sparanghel cu ou fiert în sos Hollandaise, Sparanghel Cu Ouă Fierte Și Sos Hollandaise, și Sparanghel învelit cu prosciutto cu ou fiert și sos Hollandaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Găsiți o tigaie cu fața înaltă suficient de mare pentru a găzdui ambele fileuri de somon una lângă alta, fără prea mult spațiu în exces; o tigaie mică sau o cratiță de dimensiuni medii ar trebui să facă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă suc de lămâie și ulei de măsline în tigaie, împreună cu suficientă apă pentru a aduce nivelul apei până la 3/4-inch. Condimentează apa după gust cu sare și piper, apoi adaugă somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi doar somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
4
Așezați somonul la foc mediu-mare și încălziți până când apa este fierbinte și aburitoare, dar nu fierbe (165 grade F (75 grade C)); reduceți căldura dacă este necesar pentru a menține apa la temperatura corespunzătoare. Braconaj până când somonul devine opac și este ferm la atingere; sau la o temperatură internă de 140 grade F (60 grade C). Continuați să faceți sosul Hollandaise în timp ce somonul braconează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
5
Se toarnă câțiva centimetri de apă într-o cratiță și se aduce la fierbere la foc mare, apoi se transformă căldura în mediu-mare și se menține apa la fierbere blândă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
6
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron metalic și amestecați în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
7
Așezați vasul peste, dar fără a atinge, apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Bateți constant până când gălbenușurile se îngroașă, transformați un galben deschis, opac și dublați volumul. Este posibil să fie nevoie să scoateți vasul din apa clocotită din când în când pentru a evita codarea gălbenușurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
9
Când gălbenușurile s-au îngroșat și au crescut în volum, începeți să bateți în unt, câte un cub la un moment dat până se topește și se încorporează în sosul hollandaise. Așteptați ca fiecare cub să se topească și să se încorporeze înainte de a adăuga următorul. Odată ce tot untul a fost încorporat, scoateți-l de pe foc, bateți sucul de lămâie și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
10
Pentru a servi, scurgeți somonul fiert și așezați fiecare bucată pe o farfurie. Se toarnă generos cu sosul cald hollandaise și se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista