Somon cu sos Balsamic
Somonul cu sos Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, zahăr brun, somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon ars cu sos Balsamic, Somon cu vin roșu-sos Balsamic, și Somon cu sos balsamic de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale fileurilor cu sare și piper. Într-o tigaie, gătiți somonul în ulei la foc mediu timp de 10 până la 15 minute, până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Între timp, combinați apa, oțetul, sucul de lămâie și zahărul brun într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ 1/3 cana.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.