Somon afumat cu creveți, cremă de hrean și vinetă de tei
Somonul afumat cu creveți, cremă de hrean și vinaigretă de Lime este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 442 calorii, 23g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, somon, salată verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon afumat cu cremă de hrean, Somon afumat și cremă de hrean cu chipsuri de cartofi, și Pâine prăjită Pumpernickel cu somon afumat și cremă de hrean.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați creveții și gătiți până la roz, una până la două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Scurgeți creveții într-o strecurătoare, apoi aruncați într-un castron cu apă cu gheață. Când se răcește, se scurge din nou. Îndepărtați cojile, lăsând cozile aprinse. (Puteți elimina cozile dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați crinculme fraiche și hreanul. Condimentează după gust cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creme Fraiche
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Folosind un microplan, zestați unul dintre tei. Apoi sucați ambele limes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Microplan
6
Adăugați coaja și sucul în al doilea castron, împreună cu mierea și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți până se combină. Continuați să bateți și stropiți încet în uleiul de măsline. Condimentează pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Într-un castron mare, aruncați salata verde cu aproximativ jumătate din pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați mai mult pansament dacă salata verde pare subîmbrăcată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
10
Așezați două uncii de somon pe o farfurie. Completați fiecare cu zece creveți, câteva bucăți de sos de hrean, o mână de salată verde și o picătură de pansament. Repetați procesul pe o a doua placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.