Somon Afumat Canapcumbros
Somonul afumat canap de somon necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 25 de porții cu 115 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ou plus gălbenuș de ou, făină, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 12%. Încercați Somon Afumat Canapcumbros, Tartine De Somon Afumat, și Tartine De Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați untul în 1/2-in. cuburi și înghețați într-un singur strat până la foarte rece, 10 până la 20 de minute. Într-un robot de bucătărie, rotiți făina și sarea până se omogenizează.
Adăugați unt și pulsați și opriți doar până când bucățile de unt au aproximativ dimensiunea mazării. Într-un castron mic, bateți ușor oul și gălbenușul cu 3 linguri. apă cu gheață.
Adăugați amestecul de ouă, aproximativ jumătate la un moment dat, și pulsați până când se umezesc uniform și se țin împreună (poate fi necesar să adăugați încă 1 lingură. apă cu gheață în timp ce pulsați).
Aplatizați aluatul în 2 pătrate aspre, fiecare aproximativ 6 in. larg. Înfășurați pătrate în hârtie de ceară. Se răcește până la rece, cel puțin 1 oră și până la 3 zile.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să stea 5 minute. Desfaceți și, pe o suprafață ușor făinată, rotiți jumătățile de aluat în 1/8-in.- pătrate groase, de la 10 la 11 in. fiecare.
Transferați fiecare pătrat pe o foaie de copt cu margini și înțepați peste tot cu o furculiță.
Coaceți până se rumenesc mediu, 25 până la 35 de minute. Se răcește pe tigaie, aproximativ 30 de minute.
Se întinde cu crme frache, împărțind uniform și se acoperă cu somon afumat și capere.
Se taie în 2-in. pătrate.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.