Somon Afumat

Somonul afumat este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 754 calorii, 40g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de sare kosher, mărar, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cuburi de gheata ai putea urma acest curs principal cu Nectarine, mure și pecan Sundaes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), și Hot Dog Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, sarea, zahărul, mărarul și sosul de soia într-un castron mare, amestecând până când sarea și zahărul se dizolvă.
Se toarnă amestecul de sare într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați gheață și somon; sigiliu. Frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de 1 oră.
Pregătiți grătarul pentru grătar indirect, încălzind o parte la mediu și lăsând o parte fără căldură.
Așezați jumătate din așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Scoateți somonul din pungă; aruncați saramura. Se usucă somonul cu prosoape de hârtie.
Așezați somonul pe grătarul acoperit cu spray de gătit peste partea neîncălzită. Închideți capacul; grătar 10 minute.
Așezați așchii de lemn rămași pe cărbuni fierbinți; închideți capacul și grătiți 15 minute sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se presară piper negru și se ornează cu crenguțe de mărar, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.