Somon într-un sos de muștar Bengali

Somonul într-un sos de muștar Bengali ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 389 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți muștar măcinat, piper cayenne și/sau ardei iute și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: somon într-un sos de muștar Bengali, Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, și Somon cu sos de muștar-ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați peștele în bucăți de aproximativ 2" x 1" și frecați-le uniform cu sarea, turmericul și cayenne. Se acoperă și se lasă deoparte în frigider pentru30 de minute-10 ore.
Puneți pudra de muștar, cayenne, turmeric și sare într-un castron mic.
Adăugați1 lingură de apă și amestecați bine.
Adăugați încă 7 linguri de apă șise amestecă. Pune deoparte.
Se toarnă uleiul într-o tigaie medie și se pune la foc mediu-mare.Când este fierbinte, puneți semințele de muștar. De îndată ce încep să apară, o chestiune desecunde, adăugați semințele de chimen și fenicul. Se amestecă o dată și se toarnă rapidpastă de muștar.
Adăugați ardeii iute verzi, amestecați și aduceți la foc mic.
Așezați bucățile de pește în sos într-un singur strat. Se fierbe ușor timp de aproximativ 5 minute sau până când peștele este doar gătit,lingând sosul peste peștetot timpul.
Retipărit cu permisiunea de la acasă cu Madhur Jaffrey: mâncăruri simple, delicioase din India, Pakistan, Bangladesh și Sri Lanka de Madhur Jaffrey, 8010 Knopf, o divizie a Random House, Inc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.