Somn Prăjit Parmezan-Pecan Cu Salsa De Okra Murată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați somnul prăjit parmezan-Pecan cu Okra Salsan Murat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 432 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați salsa de okra murată, ouă, file de somn și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Somn prăjit cu ardei murați, Sos fierbinte pui prăjit cu salată de Okra murată, și Somn prăjit în tigaie cu orez cu unt și piper murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați somnul și Zara într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați și răciți 1 oră.
Scoateți somnul din zară, aruncând Zara.
Combinați nucile pecan și următoarele 4 ingrediente într-un castron puțin adânc. Scufundați peștele în ouă; dragă în amestec de pecan, scuturând excesul. Aranjați pe o foaie de copt.
Se toarnă ulei la adâncimea de 1 1/2 inci într-un cuptor olandez din fontă sau o tigaie din fontă de 12 inci (2 1/4 inci adâncime); se încălzește la 35
Prăjiți peștele, în loturi, 2 până la 3 minute sau până se rumenesc și fulgi de pește cu o furculiță.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Se servește cu Salsa de Okra murată.
Notă: Am testat cu condimentele Creole ale lui Zatarain.
Încercați Această Răsucire!
Parmezan-Pecan pui prăjit: substitut 2 lb. oferte de piept de pui pentru somn. Se prăjește 3 minute sau până se termină.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.