Snickerdoodles
Snickerdoodles ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 30 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 100 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Snickerdoodles, Snickerdoodles, și Snickerdoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 3/4 cană zahăr granulat, zahăr brun și unt într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți în vanilie și ou.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, 1/2 linguriță de scorțișoară și sarea, amestecând bine cu un bici.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bateți doar până se combină. Formați aluatul în 30 de bile.
Combinați 1/3 cană de zahăr granulat și 1 1/2 lingurițe de scorțișoară într-un vas mic de mică adâncime.
Rotiți bilele în amestec de zahăr și așezați-le la 2 centimetri distanță pe foile de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când vârfurile se sparg. Se răcește pe tigăi 1 minut.
Scoateți din tigăi; se răcește pe un suport de sârmă.