Smochine uscate și caise în sirop de vin de vanilie
Dacă $4.2 pe portie se încadrează în bugetul dvs., smochinele uscate și caisele în siropul de vin de vanilie ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 418 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole de vanilie, zahăr, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Smochine uscate și caise în sirop de vin de vanilie, Smochine coapte în sirop de vin roșu condimentat, și Smochine uscate în vin roșu.
Instrucțiuni
Combinați vinul și zahărul într-o cratiță mare.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințele și fasolea în sirop.
Adăugați smochinele și bețișoarele de scorțișoară. Gatiti, acoperit, la mediucăldură scăzută timp de 20 de minute: adăugați caisele și gătiți până când fructele sunt pline și fragede, încă aproximativ 25 de minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați fructele, bețișoarele de scorțișoară și fasolea de vanilie într-un castron rezistent la căldură. Se fierbe siropul de vin, neacoperit, până se reduce la aproximativ 2 căni.
Se toarnă siropul peste smochine și se amestecă pentru a se amesteca.
Se da la frigider pana se raceste bine, aproximativ 4 ore. Mănâncă simplu sau cu o lingură de crme frache, iaurt sau fromage blanc deasupra.
Garnisiți cu migdale, dacă doriți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;