Smântână Enchiladas
Smântână Enchiladas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 657 calorii, 21g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, piper cayenne, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Smântână Enchiladas, Enchiladas de pui cu smântână, și Enchiladas De Pui Cu Smântână Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Se amestecă împreună smântână, ceapă verde 1 1/2 căni Cheddar ras, chimen și piper cayenne.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu.
Încălziți sosul enchilada într-o tigaie sau o cratiță separată. Folosind clești, prăjiți tortilla pe rând, timp de doar aproximativ cinci până la zece secunde pe fiecare parte (nu lăsați să fie crocante.)
Scoateți din ulei, apoi dunk tortilla în sos enchilada.
Așezați tortilla pe o farfurie, apoi lingurați două sau trei linguri bune din amestecul de smântână din mijloc.
Rulați tortilla, apoi așezați-o cu fața în jos într-o tigaie de copt de 9 x 13 inch. Repetați cu tortilele rămase și amestecul de smântână. (Dacă a mai rămas un amestec de smântână, folosiți-l ca o baie pentru chipsurile de tortilla!) Acoperiți vasul cu brânza rămasă, apoi coaceți timp de 15 până la 20 de minute până la bule.
Puneți o păpușă de smântână pe fiecare porție, apoi presărați ceapă verde feliată.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.