Smântână - bare de afine este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați afine, vanilie, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 57 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Batoane De Afine Cu Smântână, Lingonberry Orange Smântână Baruri, și Fulgi De Ovăz-Afine-Smântână Batoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă untul și zahărul brun într-un castron mare cu lingura. Se amestecă ovăzul, 1 1/2 căni de făină și bicarbonatul de sodiu până se sfărâmă. Apăsați jumătate din amestec în tigaie dreptunghiulară unsă, 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă peste crusta coaptă. Zdrobiți amestecul de ovăz rămas peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când blatul este maro auriu și umplutura este setată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru 32 de bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri.