Slănină cu sirop de arțar afumat

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă bacon cu sirop de arțar afumat. Această rețetă servește 1 și costă 55,19 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 34943 de calorii, 594 g de proteine și 3367 g de grăsime per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 50 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, nitrat de sodiu, amestec de întărire pe bază de zahăr și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Popcorn cu grăsime de slănină, slănină și sirop de arțar, fulgi de ovăz cu slănină și sirop de arțar și clătite cu slănină și sirop de arțar.
Instrucțiuni
Se toarnă apă, azotat de sodiu, sare de întărire, sare grunjoasă, zahăr brun și siropul de arțar într-un ceainic mare. Se aduce la fierbere la foc mare și se fierbe timp de 10 până la 15 minute până când totul se dizolvă bine.
Turnați saramură într-o găleată de plastic de 5 galoane și răciți la temperatura camerei, timp de 6 până la 8 ore.
Lăsând pielea pe burta de porc, tăiați împotriva bobului în 4 până la 6 plăci, astfel încât să încapă în găleată și în interiorul afumătorului.
Puneți în găleată cu saramură și cântăriți cu un vas din sticlă sau ceramică pentru a menține carnea de porc scufundată. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 5 până la 7 zile, rearanjand carnea de porc în saramură zilnic.
În ziua afumării, scoateți carnea de porc din saramură și clătiți bine sub jet de apă rece, frecând pentru a îndepărta toată saramura exterioară. Uscați bucățile și puneți-le pe suporturi pentru afumător. Lăsați bucățile de porc să stea, de preferință sub un ventilator, până când suprafața cărnii devine oarecum uscată și notabil lucioasă, 1 până la 3 ore, în funcție de circulația aerului.
Afumați plăcile de burtă de porc folosind lemn la alegere la o temperatură de 90 până la 110 grade F (32 până la 43 grade C) timp de 8 până la 12 ore.
Scoateți coaja înainte de a tăia felii.