Sifon De Struguri Fermentat
Soda de struguri fermentată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 504 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, struguri, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Sifon De Limonadă Cu Miere Probiotică Fermentată Natural, Cupcakes Pop Cu Sifon De Struguri, și Suc De Struguri Proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 linguriță de ghimbir, 1 linguriță de zahăr și 4 căni de apă într-un borcan de conservare de 32 de uncii pentru a combina. Acoperiți borcanul cu pânză de brânză; fixați cu o bandă de borcan de conserve (fără capac).
Lăsați să stea 1 zi la lumina directă a soarelui la temperatura camerei.
Se amestecă 1 linguriță de ghimbir și 1 linguriță de zahăr și se lasă să stea 1 zi. Repetați încă de două ori.
Amestecul (Ginger bug) ar trebui să aibă bule pe tot parcursul și să elibereze mai mult atunci când este agitat.
După 3 zile, pur și simplu strugurii de struguri într-un blender până la neted. Tulpina, apăsând pe solide (ar trebui să aveți aproximativ 4 cești de suc).
Combinați sucul și 1/2 cană de ghimbir într-un castron mare nereactiv. Acoperiți cu pânză de brânză; fixați cu o bandă mare de cauciuc.
Lăsați să stea departe de lumina directă a soarelui la temperatura camerei, îndepărtând mucegaiul alb de la suprafață, până când amestecul este ușor spumos și eliberează bule atunci când este agitat, 3-4 zile. Se strecoară în sticlă, capac și se lasă să stea la temperatura camerei până când sticla se simte sub presiune, cu aproximativ 1 zi mai mult. Chill.
Faceți înainte: Soda poate fi făcută cu 2 săptămâni înainte. Păstrați la rece.
Per porție: 250 calorii, 5 g grăsime, 3 g fibre