Sfecla La Gratar Cu Lamaie Cr Fra Fra Fra Dip

Sfecla La Gratar Cu Lamaie Cr Fra Fra Fra Dip
Niciodată nu poate avea prea multe retete garnitura, asa ca da sfecla la gratar cu lamaie Cr fra fra fra Dip-o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 97 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, suc de lămâie, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Salată Caldă De Orzo Cu Sfeclă Și Creme Fraiche, Sfeclă cu crustă de sare cu hrean Cr Aproxme fra aprox. che, și Saut halibut negru cu rucola, sfeclă prăjită și hrean Cr Aproxme fra aprox. che.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați sfecla și usturoiul cu bere, ulei, cimbru și 2 linguri. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
AleAle
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-un pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă și sigilați într-un pachet.Pregătiți un foc de grătar cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect la foc mic (300F). Puneți pachetul la grătar peste zona rece a grătarului până când sfecla este complet fragedă atunci când este străpunsă cu un cuțit, aproximativ 3 ore. (Alternativ, prăjiți sfecla într-un cuptor de 149° timp de 3 până la 3-1/2 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți sfecla din folie, curățați-le și tăiați-le în sferturi. (Aruncați usturoiul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Transferați sfecla într-un castron sau platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron mic, amestecați crme frache și sucul de lămâie. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți sfecla caldă sau la temperatura camerei cu lămâie crme Frache dip pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Faceți sfaturi înainte sfecla poate fi la grătar cu o zi înainte. Refrigerați și reveniți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1
Calorii
1
260, grăsime
2
16, Calorii Grase
1
150, Grăsimi Saturate
2
8, proteine
3
5, Grăsimi Mononesaturate
4
7, carbohidrați
5
1030, colesterol
6
25, fibră
7
Fotografie: Lisa Romerein
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
23, Grăsimi Polinesaturate
2
1, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista