Sfeclă prăjită și rădăcină de țelină cu unt de capră

Sfeclă prăjită și rădăcină de țelină cu unt de capră
Sfecla prăjită și rădăcina de țelină cu unt de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 29 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sfeclă pentru bebeluși, unt de capră, rădăcină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sfeclă prăjită și rădăcină de țelină cu unt de capră, Rădăcină de țelină prăjită și morcovi, și Rădăcină de țelină prăjită și ridichi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un vas de copt, aruncați sfecla cu uleiul. Acoperiți cu folie și prăjiți aproximativ 1 oră, până când sfecla este fragedă când este străpunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați sfecla și tăiați-le în pene mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 linguri de unt de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați rădăcina de țelină și crengile de cimbru și condimentați ușor cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor in pete, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
TelinaTelina
6
Adăugați 1/4 cană din stoc și fierbeți la foc moderat până aproape evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Adăugați stocul rămas, 1/4 cană la un moment dat și gătiți până când rădăcina de țelină este fragedă, în total 8 până la 10 minute. Se amestecă sfecla și se gătește până se încălzește, aproximativ 2 minute. Aruncați crengutele de cimbru. Rotiți în restul de 1 lingură de unt de capră și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
TelinaTelina
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista