Semilune De Covrig Cu Bere Sărată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați crescenți de covrig de bere sărată. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 583 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână rulouri de cină semilună, sare grosieră, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownies De Covrig Sărat, Rulouri De Covrig Sărate, și rulouri de covrig sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit sau tapetați cu hârtie pergament de gătit.
Separați aluatul semilună în 8 triunghiuri.
Așezați 1 lingură de brânză pe capătul larg al fiecărui triunghi.
Rulați-vă, începând din partea cea mai scurtă, rostogolindu-vă în punctul opus.
Într-un castron mic, bateți oul și 1 lingură de bere cu biciul până se omogenizează; pus deoparte.
Într-un castron mare cu microunde, berea rămasă cu microunde neacoperită la 1 minut și 30 de secunde sau până când este fierbinte. Adăugați încet bicarbonat de sodiu; se amestecă până se dizolvă. Înmuiați fiecare semilună, pe rând, în amestec de bere.
Îndepărtați cu Turner mare de clătite sau lingură cu fante; așezați pe raftul de răcire.
Lăsați să stea, la temperatura camerei aproximativ 5 minute.
Ungeți semilunele cu amestec de ouă și presărați sare grosieră. Transferați cu atenție pe foaia cookie. Curbați capetele fiecăruia în forme de semilună.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când blaturile sunt maro auriu intens.