Semilune De Caise-Brânză
Semilunele cu brânză de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă servește 42 și costă 28 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați migdale, brânză de vaci cu caș mic, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Semilune De Brânză De Caise, Semilune De Caise, și Semilune De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună făina și sarea; se taie untul cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Se amestecă brânza de vaci până se omogenizează. Formați amestecul în bile de 1 inch. Acoperiți și răciți 8 ore.
Aduceți caisele și 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute.
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute.
Procesați amestecul de caise și 1/2 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Bateți fiecare bilă pe o suprafață ușor făinată într-un cerc de 2 1/2 inch. Lingură 1 linguriță amestec de caise în centrul fiecărui cerc. Îndoiți cercurile în jumătate, apăsând marginile pentru a sigila.
Așezați pe foi de copt ușor unse.
Periați cu albuș de ou. Se amestecă împreună restul de 1/2 cană de zahăr și migdale; se presară uniform peste semilune.
Coaceți la 375 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.