Sebastă Înnegrită Cajun

Sebastă Înnegrită Cajun
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות,? Sebastă înnegrită Cajun ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 420 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de piper, piper de lămâie, tambur de fileuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Sebastă Înnegrită, Pește Înnegrit Cajun, și Pui Cajun Înnegrit pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista