Scufundare Rapidă De Anghinare
Dip rapidă anghinare ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 79 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de parmezan, maioneză, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până la amestecare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați anghinare și brânză, pulsând de 5 până la 7 ori sau doar până când anghinarea este tocată grosier.
Se amestecă amestecul într-un castron de servire; acoperiți și răciți 1 oră.