Scoici la grătar pe jumătate de coajă cu Mignonnette de ghimbir

Scoicile la grătar pe jumătate de coajă cu Mignonnette de ghimbir necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 144 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de scoici cu coajă tare, cum ar fi littlenecks, oțet de orez, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Scoici la grătar pe jumătate de coajă cu Mignonnette de ghimbir, Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa murată-ghimbir, și Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa de grădină la grătar.
Instrucțiuni
Bateți împreună toate ingredientele, cu excepția sării grosiere și a scoicilor (pentru a face sos mignonnette).
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație în partea de jos a grătarului.
Acoperiți un platou mare cu un strat de 1/2 inch de sare grosieră pentru a ține scoicile în loc pentru servire. Prindeți 1 scoică într-un prosop de bucătărie cu "balama" orientată spre dvs. Lucrând peste un castron pentru a prinde orice lichior de scoici, glisați cuțitul între cele 2 cochilii într-un punct opus balamalei și rotiți Scoica, glisând cuțitul între scoici, până când cuțitul ajunge la balama.
Tăiați balamaua, având grijă să evitați lovirea Centrului scoicii. Coji deschise, cuțit glisant de-a lungul părții inferioare a cochiliei superioare pentru a-l detașa de scoică. Trageți coaja superioară și aruncați-o, păstrând Scoica în coaja inferioară și glisați cuțitul sub scoică pentru a slăbi, păstrând cât mai mult lichior de scoică în castron.
Când focul este moderat fierbinte (puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde), setați raftul pe grătar. Folosind clești, aranjați scoici pe jumătatea cochiliei în 1 strat pe raft și lingurați niște lichior rezervat pe ele. Odată ce lichiorul de scoici ajunge la fierbere, lăsați scoicile la grătar, neacoperite, până când sunt fierte, 3 până la 4 minute. Transferați cu grijă scoicile cu clești pe platou și stropiți cu mignonnette.
* Scoicile pot fi gătite sub broiler într-o tigaie de copt superficială acoperită cu sare. Se fierbe 5 până la 7 inci de la căldură până când este gătit, 1 până la 2 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.