Scoici la grătar cu gust de ceapă de roșii

Scoici la grătar cu gust de ceapă de roșii
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de mărar, ceapă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Char la grătar cu aururi Yukon și gust de ceapă roșie-roșie, Tacos de pește la grătar cu gust de ceapă roșie-verde, și Scoici arse cu gust de roșii-fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Înmuiați ceapa în 1 cană de apă cu 1/2 linguriță sare 15 minute, apoi scurgeți. Se amestecă împreună ceapa, roșiile, oțetul, zahărul și restul de 1/4 linguriță de sare și se lasă să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scurgeți gustul într-o sită, aruncând lichidul, apoi amestecați mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper. Grătați scoici în 2 loturi pe grătar ușor uleiat, rotind o dată, până când sunt fierte, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Serviți scoici cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1
Scoicile pot fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, peste mare heat.To serviți ca hors d ' oeuvre, acoperiți fiecare scoică cu 1 linguriță de gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista