Scoici de ras în sos Sha Cha
Dacă aveți în jur de 35 de minute de petrecut în bucătărie, Razor Clam în sos Sha Cha ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și rețetă pescatariană de încercat. Pentru 36 de cenți per porție, obțineți un aperitiv care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 113 calorii. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți ulei vegetal, sos sa cha, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sha Cha Beef Fry, Sha Cha Chicken: A 10-Minute Stir-fry și Sha Cha Chicken: A 10-Minute Stir-fry.
Instrucțiuni
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare. Se amestecă ghimbirul în uleiul fierbinte și se gătește până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați scoicile în coajă și gătiți până când toate scoicile s-au deschis, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosul sa cha și apa și se aduce la fierbere. Se amestecă cu ardeiul gras și ceapa verde pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat pentru sărbători memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu un fler de gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.