Scallops de busuioc Pan-ars peste Pastan este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 505 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 565 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scoici, suc de lămâie, unt bătut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici U-10 arse cu gem de slănină și busuioc, Scoici arse cu ulei de măsline busuioc Pistou cu Microgreen, și Scoici arse cu busuioc, hamsie și budincă de porumb dulce.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți, clătiți și transferați într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, așezați scoici într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană ulei de măsline, suc de lămâie, 1 linguriță usturoi, 1/2 linguriță sare și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul peste scoici. Aranjați scoici într-un singur strat într-un vas sau farfurie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Presărați 1 lingură de busuioc uscat peste scoici, astfel încât doar o parte să fie puțin acoperită cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6
Încălziți o tigaie mare peste mediu-mare și topiți o lingură de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați 12 scoici cu busuioc în jos și gătiți timp de aproximativ 3 până la 4 minute până se rumenesc. Întoarceți scoicile și gătiți cealaltă parte. Gatiti restul de 12 scoici in acelasi mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Într-o cratiță mică, topiți untul rămas cu 1/2 cană de ulei de măsline, 1 lingură de busuioc, 1/2 linguriță de usturoi și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Aruncați pastele cu unt și amestec de ulei de măsline. Împărțiți pastele pe farfurii și acoperiți cu scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)