Scoici coapte cu struguri de șampanie și migdale

Scoici coapte cu struguri de șampanie și migdale
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 218 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, struguri de șampanie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Brie la cuptor cu jeleu de șampanie roz, struguri roșii și migdale Marconane, Friptură prăjită cu spanac, struguri și migdale, și Scoici prăjite condimentate cu clătită de cartofi-pere și șampanie Beurre Blanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați scoici cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie foarte mare la foc mediu-mare. Gatiti untul pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Transferați scoici pe farfurie; cort cu folie. Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Adăugați șalotă și struguri; saut până când șalota devine aurie, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și orice sucuri de scoici acumulate. Aduceți amestecul la fiert; se condimentează cu sare și piper. Se amestecă migdalele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
StruguriStruguri
6
Așezați 4 scoici pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Puneți sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista