Scoici și sparanghel
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și pescatarian ? Scoici și sparanghel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 442 de calorii , 21 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 2,88 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Un amestec de orez, ceapă verde, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 58% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt scoici de mare glazurați cu ghimbir și soia cu legume prăjiți , prăjiți cu sparanghel cu sos de fasole neagră șiprăjiți carne de vită și broccoli condimentate cu chili și usturoi .
Instrucțiuni
Puneti sparanghelul intr-o cratita si acoperiti cu apa; aduce la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 3-5 minute sau pana devine crocant; se scurge si se pune deoparte. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, bulionul și sosul de soia până la omogenizare; puse deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți scoici, ciupercile și usturoiul în ulei de canola până când scoicile sunt opace și ciupercile sunt fragede. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; adăugați în tigaie. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați până când sosul se îngroașă.
Se adauga sparanghelul, rosiile, ceapa, uleiul de susan si ardeiul; căldură prin.