Scoica cu supă de roșii și orez este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, smântână grea, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Încercați Supă De Scoici / Supă De Scoici Miso, Supă de roșii și orez, și Supă De Orez Cu Pui De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți 1 cană de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Într-o cratiță mare sau oală, sotati ceapa si usturoiul in unt pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați scoici, porumb, suc de lămâie și sos de roșii. Condimentează cu busuioc proaspăt și sare și piper după gust. Se amestecă restul de apă și se lasă supa să fiarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna grea și orezul fiert până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.