Scoarță De Jellybean

Scoarță De Jellybean
Coaja Jellybean este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 715 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Cookie-Uri De Zahăr Jellybean, Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), și Scoarță De Câine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie cu jeleu cu hârtie cerată și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Topiți acoperirea albă a cofetarilor în partea superioară a unui cazan dublu peste apă care abia fierbe, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Întindeți acoperirea cofetarilor albi topiți pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați jeleurile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
5
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este ferm. Se rupe în bucăți pentru a servi.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista