Schweineruckbraten (mușcă de porc la microunde)
Dacă aveți aproximativ 32 de minute de petrecut în bucătărie, Schweineruckbraten (mușca de porc la microunde) ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Pentru 3,88 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 450 de calorii , 69 g de proteine și 13 g de grăsimi . 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână muschie de porc, piper măcinat, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93% , ceea ce este grozav. Muschiă de porc prăjită cu mere , zahăr brun și mușchiă de porc glazurată cu balsamic și Juicy & Tender ~ Friptură de porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Uscați friptura de porc cu un prosop de hârtie și perforați carnea la intervale de 1 inch cu un cuțit sau o furculiță. Introduceți frunze de rozmarin în perforații.
Puneți jumătățile de ceapă într-o farfurie de plăcintă de 9 sau 10 inci. Puneți carnea deasupra cepei, astfel încât acestea să acționeze ca un grătar de prăjire.
Se toarnă apa peste carne și se condimentează cu sare, piper, cimbru și chimen.
Gătiți în cuptorul cu microunde la putere maximă timp de 16 minute (sau aproximativ 8 minute pe kilogram). Întoarceți friptura și gătiți încă 6 minute sau până când temperatura internă a fripturii a atins 145 grade F (63 grade C).
Lăsați friptura să se odihnească aproximativ 15 minute înainte de a o tăia și a o servi.