Scaloppine de pui cu salată de ierburi de primăvară

Pui Scaloppine cu salata de plante de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți muștar dijon, suc de lămâie, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este perfect pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Scaloppine de pui cu salată de ierburi de primăvară, Scaloppine de vițel cu Coulis de mazăre de primăvară și sparanghel, și Scaloppine de pui cu mazăre de zahăr, sparanghel și salată de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, așezați fiecare piept de pui pe jumătate între 2 foi de folie de plastic grea; lăsați fiecare bucată la o grosime de 1/2 inci folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați puiul și laptele de unt într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider timp de 2 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie; se presară cu 1/2 linguriță de sare.
Combinați făina, tarhonul și 1/2 linguriță de piper negru într-un castron puțin adânc. Pui de dragare în amestec de făină; scuturați excesul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Pentru a pregăti salata, așezați vârfurile haricots într-o cratiță mare cu apă clocotită; gătiți 3 minute.
Drain și plonja haricots verts în apă cu gheață; scurgere.
Așezați haricots verts, spanac, rucola, năsturel, pătrunjel și arpagic într-un castron mare.
Combinați șalotă, suc, ulei, oțet, muștar, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un bol mic, amestecând cu un bici. Lingură 3 linguri amestec de șalot peste amestec de spanac; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați 2 căni amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare porție cu 1 jumătate de piept de pui.
Stropiți puiul uniform cu amestecul de șalotă rămas.