Scaloppine d ' anatra (Scaloppine de rață)

Scaloppine d ' anatra (rață Scaloppine) ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 307 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Un amestec de caise, ciorbă de pui, rață cu piept dublu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Piept De Rață Scaloppine, Scaloppine de rață cu cireșe uscate și Grappa, și Porc Scaloppine.
Instrucțiuni
Tăiați sânul dublu în 2 sâni singuri. Feliați fiecare sân peste Bob în 6 bucăți egale. Folosind un ciocan de carne sau un satâr greu, bateți fiecare bucată în "scaloppine" de 1/8 inch grosime și aproximativ 4 inci. Se condimentează scaloppina și praful cu făină.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Așezați 6 bucăți în tigaie și gătiți până se rumenesc închis (aproximativ 2 minute). Întoarceți bucățile și gătiți până se rumenesc (aproximativ 1 minut).
Scoateți și puneți deoparte pe farfurie. Repetați cu restul de 6 bucăți și scoateți-le pe aceeași farfurie.
Scurgeți uleiul și adăugați felii de caise. Gatiti pana se inmoaie si se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul și bulionul de pui și dați la fiert. Înlocuiți bucățile de rață și adăugați unt rece. Fierbeți 10 minute până când toată rața este încălzită.
Se presară cu arpagic și se servește.