Scallopini de vițel Sara

Scallopini de vițel Sara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scallopini de vițel Sara. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 852 calorii, 59G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți cotlete de vițel, frunze de salvie, fontina și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până marsala ai putea urma acest curs principal cu Budincă lipicioasă de portocale și marsala ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Scallopini De Vițel, Cel Mai Bun Scallopini De Vițel, și Scallopini de vițel cu lămâie și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea de 12 inci. În timp ce uleiul se încălzește, tăieturile de vițel de dragare în făină, 2 la un moment dat, scuturând excesul de făină. Căliți rapid vițelul până când tocmai ați fiert, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați într-o tigaie superficială și păstrați-o caldă, acoperită slab cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Degajează tigaia cu Marsala și ciorba de pui și lasă să se reducă ușor. Topiți fiecare cotlet cu 3 frunze de salvie, 2 felii prosciutto și 4 felii Fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
ProsciuttoProsciutto
16 Felii De Brânză Fontina16 Felii De Brânză Fontina
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă sosul de tigaie peste cotlete și se coace la cuptor, acoperit, timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista