Saut scoici și ciuperci cu nuci de pin

Saut scoici și ciuperci cu nuci de pin
Saut scoici și ciuperci cu nuci de pin este o fără lactate felul principal. O porție conține 463 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați păr de înger, sare, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac sotat și nuci de pin, Ananas sotat cu miere și nuci de pin, și Chard Sotat Cu Stafide Și Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați scoici cu sare și piper. Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați scoici, ciuperci și nuci de pin. Se prăjește 2 minute sau până se termină scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți amestecul de scoici din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; se prăjește 30 de secunde. Se amestecă vinul și sucul. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute. Întoarceți amestecul de scoici în tigaie; gatiti 30 de secunde sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se servește peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista