Saut ravioli cu ciuperci și brânză
Saut ravioli cu ciuperci și brânză necesită aproximativ 37 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 482 calorii. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Ravioli Cu Brânză De Ciuperci, Ravioli cu dovlecel saut, și Ravioli de sfeclă cu Ciuperci sotate.
Instrucțiuni
Gătiti ravioli conform instrucțiunilor pachetului într-un cuptor olandez; scurgeți și păstrați la cald. Ștergeți cuptorul olandez curat.
Topiți 2 Linguri. unt cu ulei în cuptorul olandez la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și următoarele 3 ingrediente și sotati 8 până la 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Reduceți căldura la minim și amestecați ravioli și restul de 1 lingură. unt, amestecând până când untul este topit.
Adăugați pătrunjel și aruncați ușor pentru a combina.
Se presară cu brânză și se servește imediat.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Ravioli cu brânză Rosetto.