Saut Rabe de Broccoli cu usturoi si lamaie
Saut Rabe Broccoli cu usturoi și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 71 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, apă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Încercați Usturoi Sotat Broccoli Rabe, Rabe De Broccoli Sotate Cu Rețetă De Usturoi, și Saut picant Broccoli Rabe cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați subțire verdele cu frunze de Rabe de broccoli. Cojiți tulpina inferioară dură și tocați grosolan.
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați rabe de broccoli și gătiți 1 minut.
Se scurge bine; deoparte.
Combinați pesmetul și brânza într-un castron mic; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă usturoiul și se sotează 30 de secunde.
Adăugați rabe de broccoli și sotati 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați sare și următoarele 4 ingrediente; aruncați bine.
Se pune într-un bol de servire; se presară cu amestec de pesmet.
Pesmet prăjit: pentru a face pesmet moale prăjit, așezați o felie de pâine integrală de grâu într-un robot de bucătărie și procesați până se formează firimituri fine.
Întindeți pesmetul pe o foaie de copt și coaceți la 400 timp de 2 minute sau până la prăjit.