Saut de pui ED și quinoa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați saut carne de pui și quinoan. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 413 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, morcovi, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Sparanghel saut, ed, Saut De Legume De Toamna 8, și Legume proaspete saut, saut, Ed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă să fiarbă în cratiță medie.
Adăugați quinoa; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 15 min. sau până când lichidul este absorbit.
Între timp, încălziți 1 linguriță. ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până când se face (165F), adăugând 2 linguri. se îmbracă în tigaie în ultimul moment.
Transferați puiul în farfurie; deasupra cu picături de tigaie rezervate. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Adăugați uleiul rămas, morcovii, ghimbirul și usturoiul în tigaie; gatiti 3 pana la 5 min. sau până când ghimbirul și usturoiul sunt parfumate, dar nu se rumenesc, amestecând frecvent. Se amestecă bok choy; gatiti 1 pana la 2 min. sau până când bok choy începe să se ofilească.
Adăugați pansamentul rămas; gatiti 2 min. sau până când morcovii sunt crocanți-fragezi și lichidul ajunge să fiarbă, amestecând frecvent.
Lingurați quinoa pe farfurii de servire; acoperiți cu amestec de legume și pui.