Sauced: Aioli
Sauced: Aioli este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 135 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, muștar dijon, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, Sauced: Hollandaise, și Pește Sauced pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un mortar și pistil, lucrați usturoiul și sarea într-o pastă.
Într-un castron mediu, amestecați împreună pasta de usturoi, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și muștarul.
Șoptind constant, începeți să adăugați canola și ulei de măsline extravirgin într-un flux lent și constant până când se folosește tot uleiul și sosul este gros. Utilizați imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider timp de până la 1 săptămână.